Telefoonnummer: 026 361 6039

Aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden?Schoolplein

Wat fijn dat u ons dat vertrouwen geeft! We zullen er alles aan doen om uw kind een fijne tijd te geven op onze school. U kunt een aanmeldingsformulier van deze pagina “downloaden”.

Hieronder kunt u lezen hoe de aanmeldingsprocedure verloopt.

Aanmelding voor kleutergroepen

Nadat we het aanmeldingsformulier hebben ontvangen maken we een afspraak met u voor een eerste gesprek. We geven dan een rondleiding door de school. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een ori├źnterend gesprek met ons te hebben, voordat u het aanmeldingsformulier inlevert.
Om zeker te zijn van een plekje, raden we u aan uw kind tijdig aan te melden.Pannaveld

Aanmelden als uw kind ouder is dan 4 jaar…

Het kan zijn dat u uw kind wilt aanmelden als gevolg van verhuizing of om andere redenen tijdens de schoolloopbaan. We kijken dan natuurlijk eerst of er wel ruimte is. Als er ruimte is, worden ouders/verzorgers uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de directie. Dan wordt de aanmeldingsprocedure in gang gezet. In onze schoolgids kunt u hier meer over lezen.

De Julianaschool valt, net als alle andere basisscholen in Arnhem en omstreken, onder het samenwerkingsverband PassendWijs. Voor een aanmelding moet u zowel het inschrijfformulier van de school als het aanmeldingsformulier van PassendWijs invullen. U kunt beide formulieren tegelijk inleveren op de Julianaschool of opsturen / e-mailen naar de Julianaschool.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

 

Laatste berichten